Enhedslisten går efter mere borgerinddragelse

klar til kamp Med et halvt år til valget kan Rødovres rødeste parti se tilbage på masser af indflydelse og kigge frem efter mere.

Af André Bentsen

Fakta

Sådan ser Enhedslistens kandidatliste ud: 1. Peter Mikkelsen 2. Marianne Christensen 3. Necla Baran 4. Lukas Lisner 5. Bardino Christensen 6. Christian Holmberg 7. Benny Strøm 8. Annette Skinhøj 9. Flemming Egelund 10. Vibeke Kold

Listen med det økologiske bogstav "Ø" går til valg med et ønske om at udvide antallet af pladser i Kommunalbestyrelsen. Det gør de for at kæmpe for mere borgerinddragelse.

"Vi har haft et godt samarbejde med socialdemokratiet og resten af kommunalbestyrelsen, men vi har stadigvæk ønsker om mere borgerinddragelse," siger Peter Mikkelsen, der er valgt som frontfigur på listen.

Hans kollega i Kommunalbestyrelsen, Hans Houmøller har valgt ikke at stille op igen, hvorfor andenpladsen på den interne liste indtages af Marianne Christensen.

Hvis Enhedslisten får held med at udvide antallet af mandater i Kommunalbestyrelsen, kan der meget vel blive politisk debut til Necla Baran eller til den unge Lukas Lisner.

"Vi vil gerne have endnu mere indflydelse, og det kræver selvfølgelig et godt valg. Vi har en masse på hjertet, og mener, at der selv i Rødovre er plads til forbedringer på eksempelvis arbejdsmarkedsområdet, så vi kan sikre vores mange udsatte," understreger Peter Mikkelsen.